Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

27 56

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

yeezy pastel blue background plain!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Birkenstock Eva

20 styles.

Birkenstock Eva Γυναικεία και Ανδρικά

Ψάχνεις για άνετα και στυλάτα σανδάλια; Ανακάλυψε τα Birkenstock Eva σε ανδρικά και γυναικεία μεγέθη! Είναι ελαφριά, αδιάβροχα και εύκολα στο καθάρισμα, ιδανικά για την παραλία ή τις καθημερινές βόλτες. Διατίθενται σε μια ποικιλία χρωμάτων, ώστε να βρεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα. Ανακάλυψέ τα στο Sneaker10.gr, το No1 online sneaker store και διάλεξε το νέο αγαπημένο σου Birkenstock Eva ζευγάρι!

Θα βρω Birkenstock Eva στο SneakersbeShops;

Ναι, στο SneakersbeShops, θα βρεις Birkenstock Eva για κάθε προτίμηση! Τα Birkenstock Eva αποτελούν μια βασική προσθήκη στη συλλογή σου για σένα που θέλεις να έχεις μέγιστη άνεση χωρίς να χάνεις στιγμή από το στυλ σου. Στο site μας θα βρεις ανδρικά και γυναικεία Birkenstock Eva σε μια γκάμα μεγεθών και χρωμάτων που θα απογειώσουν το στυλ σου.

Τι διαφορετικό έχουν τα Birkenstock Eva;

Τα Birkenstock Eva ξεχωρίζουν για το υλικό τους, το οποίο είναι EVA, ένα εξαιρετικά ελαφρύ και ανθεκτικό υλικό, καθιστώντας τα ιδανικά για δραστηριότητες στο νερό. Είναι εύκολα στο καθάρισμα και προσφέρουν την ανατομική υποστήριξη που χαρακτηρίζει την Birkenstock, προσδίδοντας άνεση και στήριξη στο πόδι. Βρες τα δικά σου Eva σε διάφορα χρώματα και στυλ, μια πρακτική και στιλάτη επιλογή για καθημερινή χρήση.

Θα βρω Birkenstock Eva Γυναικεία στο SneakersbeShops;

Φυσικά, στο SneakersbeShops, θα βρεις γυναικεία Birkenstock Eva για κάθε στυλ και προτίμηση. Βρες Birkenstock Eva γυναικεία σε σανδάλια τα οποία είναι ιδανικά για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις, αλλά και σε γυναικείες παντόφλες Birkenstock Eva που είναι must για το φθινώπορο και το χειμώνα. Ανακάλυψε Birkenstock Eva για γυναίκες σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων που θα σε πάνε σε next level.

Τι χρώματα σε Birkenstock Eva Ανδρικά θα βρω;

Μέσα από τη συλλογή μας θα βρεις ανδρικά Birkenstock Eva σε χρώματα που ταιριάζουν με κάθε outfit σου, ολοκληρώνοντάς το με τον πιο κομψό τρόπο. Ανακάλυψε Birkenstock Eva ανδρικά σε χρώματα όπως μπλε, μαύρο και χακί και άσε την άνεση και τη κομψότητα να σε συνοδεύει σε κάθε σου βήμα.

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.
×
Εντοπίσαμε ότι βρίσκεσαι στην Κύπρο!

Εντοπίσαμε ότι βρίσκεσαι στην Κύπρο!

Αν θέλεις η παραγγελία σου να παραδοθεί στην Κύπρο, αγόρασε μέσω του Cosmossport.cy

Συνέχισε στο Cosmossport.cy!